Изпълнителният директор на Левски Даниел Боримиров сподели мнението си след героичното равенство на "сините" 1:1 срещу Айнтрахт (Франкфурт) в първи мач от плейофите на Лигата на конференциите.

"Всички наши привърженици са радостни от играта. Играхме на предела на възможностите през цялото време. Зарадвахме половин България, ако не и повече. Левски отдавна не е показвал такава игра.

Левски и Айнтрахт (Франкфурт) завършиха 1:1 в двубой от Лигата на конференциите

"Синя" магия в последните секунди! Левски не се даде на Айнтрахт!

В герой за гранда от Германия се превърна Коло Муани

Радвам се, че от мач на мач играем по-добре и го показваме срещу отбор като Айнтрахт, който е мерило в световния футбол. Нека се порадваме тази вечер на равния резултат, да си отпочинем и ще се готвим на реванша. Не съм изненадан", започна Боримиров.

"Целта е да радваме нашите фенове, да пълним стадионите, където и да играем, пък каквото стане. Левски е показвал чудеса, не се е отказвам, показа го в последните два мача. Господ ни помогна, когато си честен и коректен, и съдбата помага. Отличен 6.

Костов: Още един гол в последната минута, като че ли това е минутата на Левски

Костов: Още един гол в последната минута, като че ли това е минутата на Левски

"Сините" стигнаха до равенство 1:1, а изравнителният гол за домакините дойде в последните секунди на срещата на стадион "Васил Левски"

Поздравявам феноменалната ни публика, прекланям се пред феновете. Победите обединяват хората. Като извадим цифрите на общото събрание, ще разберат хората за какво става въпрос, колко усилия полагаме да ощастливим нашите хора", продължи той.

"Огромна е ролята на треньора. Ники Костов промени изцяло философията на игра на Левски. Всички остават доволни от това как играе Левски. Левски винаги се бори докрай. Ако успеем другата седмица, ще е радост за цяла България", завърши Даниел Боримиров.