Легендарната естрадна певица Богдана Карадочева още веднъж засвидетелства своята любов към столичниия гранд Левски. В интервю за "Дарик радио" потомствената левскарка коментира своята гледна точка за положението на "сините". Богдана е дъщеря на Иван Карадочев, който е бил начело на Левски през 40-е години на миналия век, когато клубът е бил безспорен хегемон във футбола в България.

"Следя с голяма тревога това, което се случва, защото за мен и моето семейство Левски е нещо голямо, велико и съдбовно. В началото на 40-те години Левски е бил в подобна ситуация. Тогава моя баща с приятеля си Реджов купуват едни ниви, а върху тях започва строежът на стадион "Герена".

Те са направили това абсолютно безкористно и само с любов. Той е бил един от основателите на клуба. Той беше кум на повечето от футболистите, като Патрата и Дервенски, а аз като дете съм присъствала на техните сватби. За ужас на моята майка, той ме е завел на стадиона, когато съм била на 40 дни. Левски е имал толкова милиони почитатели през тези 106 години. Всички тези поколения са показали любовта и верността към Левски. Към Левски трябва да си истински и да го обичаш. Левски ще изплува. Той го е правил много пъти", сподели Богдана Карадочева.

Левски постави нова цел за 106-ия рожден ден на клуба

Левски постави нова цел за 106-ия рожден ден на клуба

Вижте каква е тя