Ръководството на Левски постави нова цел за спасението на клуба - напълно разпродаден стадион за 106-ия рожден ден на клуба. Това би значело приходи от 215 хил. лева за клуба.

"Сините" благодариха на Валери Божинов, Димитър Иванков, Роман Прохазка, Асен Букарев и Славиша Стоянович, които се включиха в дарителската кампания.

Васил Божков казва кой е новият собственик на Левски в петък

Васил Божков казва кой е новият собственик на Левски в петък

Това обяви самият той

Ето какво написаха от "Герена":

"Битката за "Левски" продължава въпреки всички перипетии, които съдбата изправя пред нас. Трудностите са преходни, но гордостта от постигнатото остава завинаги. Горе главите! Истинското гласуване е по всички канали на дарителската кампания!

Изказваме своята благодарност на големите "сини сърца" Валери Божинов, Димитър Иванков, Роман Прохазка, Асен Букарев и Славиша Стоянович, които се включиха в дарителската кампания в помощ на клуба.

Целта от 10,000 билета за 106 годишнината на Левски е вече отдавна в историята. Новата цел е напълно разпродаден стадион - нещо, което само левскарите могат да постигнат!

Напълно разпродаден стадион означава нетни приходи на стойност над 215,000 лева! А първенството и мачовете за купата на България дори не са подновени... Сметките оставяме на вас!

Всички канали за дарения са активни:

С директен банков превод по сметките на клуба

Чрез платформата HelpKarma - https://bg.helpkarma.com/campaign/vsichkizalevski-1641

SMS с текст DMS Levski на 17 777

На всяка каса на EasyPay в България

Чрез PayPal от всяка точка на света

Всичко за кампанията на www.levski.com

Един за всички, #ВсичкиЗаЛевски!"

Васил Божков може да загуби Левски!

Васил Божков може да загуби Левски!

Решения ще могат да се взимат и без мажоритарния акционер