Константин Баждеков е първият човек от настоящото ръководство на Левски, който проговори за пропадналата сделка между "сините" и британския бизнесмен Джоузеф Диксън. Ето какво сподели членът на УС пред колегите от "Блиц":

Младежа коментира изявлението на Сираков

Младежа коментира изявлението на Сираков

Вижте какво написа той

"Знаете ли, ще бъда откровен с вас - по-добре, че така се получи с г-н Диксън. Когато в началото се запознах с негови проект, всичко звучеше толкова много хубаво, че както е казал народът - много хубаво не е на хубаво.

Бяхме запознати и кои са хората, стоящи зад проекта на Диксън. Няма как да спомена имена, защото те няма да говорят нищо на масовия читател, но само ще ви кажа, че очаквах по-тежка артилерия. Очаквах по-силни фигури, доказани мъже в бизнеса и инвестициите. Но какво да коментираме повече, след като нещата са приключили...

Кои са причините за разпадане на преговорите, може да попитате само Наско Сираков и адвокатите.

Въпреки всичко, аз съм оптимист. Сега единствено ние, левскарите, можем да си помогнем. Предполагам, че има и други варианти, за да бъде закрепен клубът временно - да се направи подготовка, селекция, да се стартира първенството. Знам, че глобалният проблем остава неразрешен, но нека се действа стъпка по стъпка".

Сираков ще трябва да активира план "Б", "сините" вече нямат шанс за Мъри Стоилов

Сираков ще трябва да активира план "Б", "сините" вече нямат шанс за Мъри Стоилов

Все лоши новини за столичния гранд