След провала на сделката с Джоузеф Диксън, мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков, е длъжен да задейства т.нар план "Б" за спасението на "синия" клуб.

Вълка няма никакво време за губене, защото цялата структура на столичния гранд е пред разпад.

С оглед информациите през последните дни, вторият вариант за бъдещето на вековниците цели по-скоро временното закърпване на бюджета, без каквито и да е идеи за бляскаво бъдеще и футболен просперитет.

Младежа коментира изявлението на Сираков

Младежа коментира изявлението на Сираков

Вижте какво написа той

Заговори се за компанията Veolia от Франция, която в различни периоди е спонсорирала Динамо (Дрезден), Лион, Дижон и румънския Петролул. Очаква се и предоговаряне на контракта и с букмейкърската компания, която и към днешна дата захранва финансово левскарите. Според колегите от "Гонг", Сираков води разговори и с още една българска фирма.

План "Б" лишава феновете и от мечтата за завръщане на Станимир Стоилов. С оглед липсата на стабилност, Мъри ще предпочете да продължи кариерата си в чужбина. Заради Левски, той вече отказа офертата на руския Нижний Новгород.

Наско Сираков: Прекратявам разговорите с Джоузеф Диксън

Наско Сираков: Прекратявам разговорите с Джоузеф Диксън

Вижте изявлението на боса на "сините"

Селекцията, ако изобщо има такава, също ще бъде доста "нискокачествена". ТОПСПОРТ вече ви обяви, че столичани се интересуват от играчи, прогонени от Царско село, например.