Халфът на Левски - Асен Чандъров, изрази надежда, че добрата серия на "сините" в първенството ще продължи. Бившият младежки национал на страната изрази задоволството си от съвместната работа със Станимир Стоилов. Ето какво още каза той пред колегите от "Блиц":

"Вече печелим мачове и настроението е по-добро. Надяваме се това да продължава. Зад нас са най-добрите фенове в държавата, което ни радва и ни дава допълнителни сили. Въпреки поредицата от мачове без победа ние не бяхме унили и отчаяни. Добър колектив сме, винаги искаме да побеждаваме. Станимир Стоилов ни даваше спокойствие. Иска да се пресира, да има агресия, динамика.

Разбирам се с бразилците в Левски. Говоря испански, а те португалски, намираме език по средата. Доста пъти съм им бил преводач. Харесва им в България. Има какво да се учи от тях, по-опитни са от мен. На тренировка Уелтън едно в едно е много силен. Роналдо има бързина, техника. Цунами е агресивен и стабилен в защита. И от Рикардиньо много неща могат да се научат, въпреки че е по-малък от мен, на 21 г. е. Вече научават нашия език, дори съм изненадан от Цунами, с когото вече си говорим на български. Всичките бразилци в Левски разбират какво им говорим на нашия език.

Разбрах за интереса, докато бях на почивка със семейството ми и казах "да". Станимир Стоилов ми се обади, благодарих му. Чак изненадан... Знаех, че ще ми се обади, бях подготвен. Благодаря му за шанса и искам да покажа добра игра. Амбициран човек съм. След спечелената Купа на България миналия сезон, аз също очаквах добър старт, но поради някакви причини, не мога да си ги обясня, сме в това положение. Целта ни е участие в евротурнирите.

Не слушам критиките. Зная си уменията и няма как да позволя на някой непознат да ме критикува и да влияе на психиката ми. Давам всичко от себе си за Левски. Всеки от нас го прави, никой не се пести. Това е Левски все пак".

Бивш треньор на Левски си намери работа

Бивш треньор на Левски си намери работа

Делио Роси ще води третодивизионния Фоджа