Халфът на Левски Андриан Краев бе сериозно наритан по време на гостуването на Хебър. На няколко пъти полузащитникът бе повалян на земята от съперниците. В крайна сметка обаче Краев стисна зъби и завърши без смяна срещата в Пазарджик.

От лекарския щаб на "сините" са уверени, че играчът ще бъде на разположение на Станимир Стоилов за следващия двубой на тима, пише "Тема Спорт". Той е срещу Ботев (Враца) на "Герена"

Добрата новина за треньора е, че в състава няма да има наказани играчи. Само Цунами получи жълт картон на стадион "Георги Бенковски", а той не бе застрашен от санкция. На разположение на Мъри за срещата с врачани ще бъде и Ивелин Попов, който изтърпя наказанието си от 1 двубой срещу Хебър.

Двубоят на стадион "Георги Бенковски" бе изгледан от собственика на Левски Наско Сираков. Той стоеше в ложата редом до кмета на Пазарджик Тодор Попов. До тях бяха още председателят на Управителния съвет на сините Даниел Боримиров, както и главният мениджър и шеф на школата Йончо Арсов. Преди двубоя Сираков проведе няколко минутен разговор със Станимир Стоилов.

Станимир Стоилов: Левски трябва да вдига нивото и класата, с една победа не сме си свършили задачата

Станимир Стоилов: Левски трябва да вдига нивото и класата, с една победа не сме си свършили задачата

Ето какво каза