Известният продуцент и фен на Левски - Андрей Арнаудов, зададе два въпроса към настоящото ръководство в рубриката, която има в популярен сайт, цитиран от "Мач Телеграф".

"Няма друг български отбор, който да може да акумулира такава любов, и няма друг български отбор, който да може да събере милионите, които феновете му осигуриха в последната малко повече от година, за да го има. От уважение към тези хиляди българи, които ежеседмично страдат с любимия си отбор, е крайно време това унижение да спре.

Без нови дела във ФИФА срещу Левски

Без нови дела във ФИФА срещу Левски

Проблеми на "сините" създава единствено Тома Даске

Като обикновен запалянко, продължавам да вярвам в сегашното ръководство на отбора, но има поне два въпроса, на които отговор нямам. Как е възможно чисто икономически да се намерят бизнесмени, обичащи ЦСКА, които да издържат два червени отбора в първата шестица, плюс Царско село, който също може да причислим към тази група? Без значение от конюнктурата и че някои от тях помежду си са във война, всички те в сърцата си са "червени". А Левски, който има поне толкова или по-вероятно повече фенове в страната и отчетливо по-голям брой в София, където са съсредоточени парите, да не може да намери толкова време по-сериозна финансова подкрепа. Без значение от дълговете, просто не звучи логично.

Защитник на Левски поднови тренировки

Защитник на Левски поднови тренировки

Матео Стаматов дълго време лекува контузия

Вторият проблем е не по-малко важен. Как е възможно, при положение, че в ръководството на Левски са хора с огромна журналистическа биография като Павел Колев и Ивайло Цветков, то по никакъв начин да не може да комуникира с феновете си каква е концепцията и визията за това, което предстои? Мисля, че както изброените, така и Наско Сираков са достатъчно умни хора, за да намерят начин да обяснят и дадат някаква визия и перспектива, защото в противен случай следващият път феновете няма да имат воля да спасят отбора".

Левски има нов спонсор!

Левски има нов спонсор!

Сделката ще бъде обявена до часове