Капитанът на Левски - Андриан Краев е оптимист, че "сините" имат необходимата класа да поднесат сензацията срещу Айнтрахт (Франкфурт) в Лигата на конференциите. Халфът обяви пред БНТ, че се чувства изключително щастлив на "Герена", но също така и не отрече желанието си да продължи своята кариера в реномиран чуждестранен клуб.

"Емоциите бяха фантастични. Една от най-лудите вечери в моя живот. Съдбата ни помогна, в последната минута ни се реваншира за отпадането от Хамрун. Радвам се за всички фенове и отборът ни, защото го заслужавахме. Апоел беше солиден отбор с опит в евротурнирите. Играхме дисциплинирано. С левскарския дух ги отстранихме и голямата воля, която показахме.

"Билд" предупреди Айнтрахт: Горко ви, ако бразилците на Левски се развихрят

"Билд" предупреди Айнтрахт: Горко ви, ако бразилците на Левски се развихрят

Медията разкри, че Айнтрахт е имал двама свои представители на трибуните на "Герена"

Наистина, Айнтрахт е гранд. Мисля, че това е футбол и всичко може да стане. Случвали са се и по-големи изненади във футбола. Излизаме, играем и каквото стане. Напълно е възможно да ги отстраним. Трябва да сме дисциплинирани и концентрирани най-вече в защита. Това е нашата сила - добрата защита и контраатаката.

В такъв тип мачове, парите не играят. В днешния футбол това е малко бизнес. Хора сме, и ние се стремим да достигнем до големите първенства. Дано доста хора от нашия отбор играят голям футбол след време. Не мисля, че се усложняват нещата от това, че домакинстваме в първия мач.

Николай Костов има огромна роля за успеха ни. Имахме много добра стратегия. Свикнахме с неговите изисквания. Има голяма роля за развитието на отбора. И Стоилов, и Костов са много добри треньори. Мъри за мен е един от най-добрите, при него виждате какво израстване имахме. Сега се развиваме в други посоки с Костов.

Колективът в Левски е на много добро ниво. Даже отлично! Нямам забележки и към чужденците, просто се вписаха прекрасно в колектива. Има и забавления, и сериозност. Бразилците ни носят забавление, самба и фиеста. Много са важни за нашия отбор.

Смятам, че съм такъв футболист, който дава баланса на отбора. Гледам да помагам в атака и защита. Да върша "черната работа". Няма проблем да го правя, стига отборът да върви напред. По принцип моето желание е да играя в чужбина. Но да е хубав отбор от добра държава. Не всичко е на всяка цена. В момента съм много щастлив в Левски.

Прогнозата ми за домакинството с Айнтрахт е наша победа с 1:0, а голът ще вкара Уелтън".

Николай Костов се нареди до Витлачил, Люпко и Мъри

Николай Костов се нареди до Витлачил, Люпко и Мъри

"Сините" са в серия от четири поредни двубоя без загуба на континенталната сцена