Една от най-влиятелните медии в Германия - "Билд", предупреди Айнтрахт (Франкфурт) и феновете му, че в четвъртък в София няма да бъде леко. Причината затова, най-вече, е бразилската колония на "Герена".

"Дясното крило Роналдо донесе победата над Апоел Беер Шева, а преди това се разписа Уелтън. Към тях трябва да прибавим и Цунами. Горко на всеки, ако тримата са във вихъра си", пише "Билд", цитиран от "Мач Телеграф".

Медията разкри, че Айнтрахт е имал двама свои представители на трибуните на "Герена". Това са Флориан Райзинг, който е трябвало да обезпечи предстоящото пътуване до София, както и Райнер Фалкенхайн.

Последният е на 61 години и е съветник на треньора Дино Топмьолер и асистенте му. "Билд" твърди, че той отлично познава Даниел Боримиров, когото е разузнавал като играч на Мюнхен 1860.

Германците са направили и проверка на стадион "Васил Левски", където се очаква да имат поне 4000 свои привърженици. Иначе, "Дойче банк" е разпродаден на почти 100% за реванша с Левски, след като Айнтрахт има 35 000 абонати при 51 000 места.

Ръководството на Левски няма да зарадва Костов с нови футболисти

Ръководството на Левски няма да зарадва Костов с нови футболисти

Поне до домакинството на Айнтрахт