След 20 години Левски ще има отново номер 90 в състава си. Това стана факт, след като сагата около привличането на Алекс Колев завърши.

След 4 часа финални преговори той подписа със "сините" до 2026 година. Запознати казват, че двете страни е трябвало да уточнят детайли около личните условия на голмайстор номер 1 на Първа лига за миналата капмания. Така в крайна сметка малко след обяд Колев бе представен официално от Даниел Боримиров като футболист на Левски. Той се превърна в третото ново попълнение, след крайните защитници Майкон и Алдаир.

Колев няма да носи №9, тъй като към момента е зает. Така трябваше да вземе производен, и той избра №90. Досега той е носен единствено от Георги Иванов - Гонзо, през сезон 2003/04. Тогава той се завърна на "Герена" от Рен.

Номер 9 пък бе замразен за дълго време в памет на Георги Аспарухов. После бе върнат в употреба точно заради него. След това той бе носен от Жеан Карлос, Мирослав Антонов, Гара Дембеле, Сьорд Арс, Жоао Силва, Цветан Генков, Лукас Гикиевич, Атанас Курдов, Илиан Мицански, Сержиу Буш, Дени Алар, Стивън Петков, а сега и от Рикардиньо.

Един от новите футболисти на Левски се огънал на тичането

Един от новите футболисти на Левски се огънал на тичането

Става въпрос за Майкон