Нападателят Александър Колев, който по-рано през деня премина в отбора на Левски, даде интервю пред клубната телевизия. Той подписа днес договора си, а след това заяви, че е сбъднал детската си мечта.

"Много съм щастлив, емоционален и горд, че съм в най-великия отбор в България. Чувството е неописуемо. Щастлив съм и се надявам на доста успехи. Доста носталгично беше, докато минавах през изкуственото игрище. Всичко започна оттук, надявам се тук и да завърши. През години съм присъствал на доста мачове на Левски, дори, когато съм бил в чужбина. Щастлив съм, че съм изпълнил детската си мечта.

От моя гледна точка нещата бяха само "Да". Въобще не съм мислил над предложението на Левски. Генчев е добър и амбициозен специалист. Показа добри неща не само в Крумовград, а и в другите си отбори. Ако играем в схемата на Крумовград, съм запознат с нещата, които изисква. Тук е друг отбор, друга обстановка. За мен най-важното е да има добър колектив. Тогава неизменно ще има резултати. Знам за какво става въпрос. С българите се познавам, с чужденците също. Не мисля, че ще има проблем.

Аз съм бил на доста мачове на Левски, знам за какво става въпрос. Друго е да го изпиташ като футболист това нещо. Тук обстановката е най-добрата в България. Амбициозен съм, но не искам да си слагам бариери. Надявам се отборът да върви добре, а така и аз да вкарвам голове. Левски е амбициозен клуб, а аз съм амбициозен човек. От работа не се плаша, няма да видите щадене от мен.

Феновете да вярвам и обичат, както са го правили през годините. Да бъдат до отбора в добри и лоши моменти. Ще е добре за всички, ако феновете се обединят. Това е най-важното в момента. Само Левски!."

Официално: Левски взе Алекс Колев!

Официално: Левски взе Алекс Колев!

Ето подробности