Агентът на голмайстора на Левски Станислав Костов Милко Бански заяви, че към неговия клиент има сериозен интерес от отбори от втората половина на турската Суперлига, но до момента нападателят не се е разбрал с някой от тях. 

Днес в турските медии се появи информация, че благоевградчанинът е постигнал споразумение с Акхисар Беледийеспор, като остава единствено носителят на Купата на Турция да договори цената на Костов с Левски. 

"Доста отбори от долната половина на турското първенство има интерес към Станислав Костов, който направи страхотна есен на "Герена". Звънят непрекъснато различни хора, както от Ерзурумспор, така и от Акхисар. 

Интересът е реален, но аз и Станислав Костов не сме се разбирали с нито един клуб. Неговото мнение е, че не трябва да се прави трансфер на всяка цена. Така мисля и аз. Ако има оферта, която задоволява Левски и Костов, може да се стигне до трансфер.

Ясно е, че в турското първенство бюджетите са много по-големи и заплатите са по-добри. Той не мисли за трансфер на всяка цена, а е иска да се подготви максимално добре и да вкарва много голове и през пролетта", заяви Бански пред "Спортал". 

Голмайсторът на Левски Станислав Костов се разбрал с носителя на Купата на Турция?

Голмайсторът на Левски Станислав Костов се разбрал с носителя на Купата на Турция?

Това твърдят местните медии