Който и чуждестранен клуб да опита да привлече Филип Кръстев през зимата, ще трябва да извади доста голяма сума. Цената, поставена на играча от "Сити Груп", е над 4 милиона евро. Това призна пред "Тема Спорт" агентът на Кръстев Николай Жейнов.

Преди 10-ина дни двамата бяха в Манчестър, където Кръстев мина медицински прегледи. Там той получи и доклад за представянето си през годината в Левски.

Мениджърът пък разкри, че "Сити Груп" искат да удължат контракта на Кръстев, и добави, че от компанията са ги уведомили за сериозен интерес от други клубове към клиента му.

Кръстев пристигна на "Герена" в началото на 2022-ра. До момента той е бил на терена със синята фланелка в общо 39 мача във всички турнири, като в тях е отбелязал 9 попадения. През есента националът бе водещият голмайстор на Левски.

Филип изигра 17 шампионатни двубоя, в които реализира 5 попадения. Участва в 1 среща за Купата на България, в сблъсъка за Суперкупата, както и в четирите срещи на тима в Лигата на конференциите, в които се разписа веднъж.

Ред е на Гърция: Панатинайкос иска Филип Кръстев

Ред е на Гърция: Панатинайкос иска Филип Кръстев

Щял да реши проблемите на "детелините" в средата на терена