Добър ден, г-н Русев. Казвам се Георги Петков и имам 10 важни, определящи, решителни, касаещи бъдещето на един от най-обичаните отбори в страната, въпроса към Вас.

Предлагам Ви публично да отговорите на тях, тъй като не пожелахте да го направите в частен разговор.

В поредицата интервюта, които дадохте пък не стана ясно какво точно се случва в Левски, какви са реалните Ви намерения относно клуба, оставате ли, връщате ли се в Лондон, заради някоя голяма, успешна компания ли е всичко и т.н.

И тъй като вече неколкократно получихме "становища", съгласно които аз лично съм предоставил мнението на г-н Дмитрий Косарев, с цел уязвяването и опетняването на Вашата репутация и тази на клуба, имате възможността да кореспондирате с нас публично - пред цялата налична (съвсем не скромна по размерите) си аудитория на първия спортен сайт в България.

ЕКСКЛУЗИВНО! Дмитрий Косарев пред ТОПСПОРТ: Спас Русев е мизерен измамник, вкарва Левски в незаконна схема, от която няма връщане!

ЕКСКЛУЗИВНО! Дмитрий Косарев пред ТОПСПОРТ: Спас Русев е мизерен измамник, вкарва Левски в незаконна схема, от която няма връщане!

"Предложих на клуба спасение и ще спазя думата си!"

Забележка: Както вече уточнихме и в разговора си с г-н Косарев, задачата на средствата за масова информация е именно това - предлагането на различните възможни и налични гледни точки по даден въпрос, в случая засягащ редица интереси, а не заемането на страна по него. Когато обаче е изразена само една от две от възможните позиции, аудиторията остава с впечатлението, че има нещо задкулисно и самоцелно.

Имате възможността да оправдаете това убеждение, възникнало у част от потребителите ни!

1. Г-н Русев, каква беше основната Ви цел, когато за първи път решихте да се насочите към един от най-обичаните клубове в България, разполагащ с една от най-верните и всеотдайни фенски маси в страната?

2. Защо за Вас е важно благоденствието и просперитетът на клуба, както нееднократно заявихте?

3. Ако не очаквате пряка финансова възвръщаемост, то тогава защо решихте да вложите средства в клуба?

4. Как така се случи, че опасността от фалирането на Левски стана популярна и достъпна до аудиторията едва след Вашето пристигане на "Герена"?

5. Беше ли скрито от Вас нещо, някаква подробност, важен детайл, преди да седнете на "горещия стол" в Подуяне?

6. Вярно ли е твърдението на критиците Ви, според което сте се надявал Левски да е само параван, отклоняващ вниманието от реализирането на някаква друга Ваша бизнес цел в страната?

7. Как разглеждате самият Вие трупането на позитивен и негативен Пи Ар (лоша реклама няма), от страна на сериозни бизнесмени, при опитите им да убедят аудиторията, че истински обичат даден футболен и въобще спортен клуб?

8. Готов ли сте да погасите всички дългове на Левски, ако постигнете определен успех в дадена сфера от своя достатъчно дисперсен бизнес?

9. Редица легенди застанаха зад гърба Ви с емоционална декларация. Какви чувства предизвика тя у Вас и смятате ли, че с действията си в Левски до момента сте я заслужил?

Легендите на Левски излязоха с емоционална обща декларация!

Легендите на Левски излязоха с емоционална обща декларация!

"Може да загубите шампионата, но никога не трябва да губите доверието и уважението на хората"

10. Безспорна легенда не само на Левски, но и на българския футбол въобще - Даниел Боримиров, посреща огромна част от негативните коментари и твърдения, като вече няколко пъти публично понася отговорността за голяма част от случващото се в клуба, без значение дали самият той реално е отговорен или не. Как Ви кара да се чувствате това и готов ли сте да поделите част от тези отговорности?

11. Оставате ли или си тръгвате? Последно.

12. Имат ли основание феновете да бъдат притеснени за бъдещето на клуба?

13. Ще има ли козирка новият, доста често празен, сектор на клубния стадион?

14. Как възнамерявате да убедите феновете на Левски да се върнат на трибуните?

15. Кога отново Левски ще бъде шампион на България? Ориентировъчна прогноза?

16. Положително или отрицателно за настоящето и бъдещето на Левски ли бе Вашето ангажиране с клуба?

17. Тодор Батков, Иво Тонев, Спас Русев или някой друг? Кой е виновен за черното петно върху историята на един от най-великите ни футболни клубове?

Изглежда не е възможно да съберем всичко в само 10 въпроса. Лошото е, че има и такива, които не се сетихме да Ви зададем сред вече изброените.

Ще се радваме да отговорите поне на един от тях.

Приятен ден и успех!