Новият треньор на Крумовград - Станислав Генчев - е против продажбата на национала Алекс Колев през зимната пауза. Според него, таранът е водещ футболист на тима и без него Крумовград ще има сериозни проблеми през пролетта.

Както е известно, трима футболисти на новака в Първа лига се спрягат за продажба в пловдивския Ботев. Сред тях са Алекс Колев и Серкан Юсеин. И двамата са бивши футболисти на "канарчетата", а трансферът се урежда от Илиян Филипов - човекът, чиято фирма построи "Колежа". До лятото на тази година Филипов бе част от ръководството на Крумовград.

Генчев: Силно се надявам да успея да вдигна отбора на Крумовград

Генчев: Силно се надявам да успея да вдигна отбора на Крумовград

Ето какво каза

Генчев не иска да се разделя с основните си играчи, тъй като отборът едва ли ще успее да им намери качествени заместници през зимната пауза. Крумовград вече отпадна от турнира за Купата на България в първия мач на Генчев, начело на тима. Тимът отпадна от варненския Спартак с 0:1.

Алекс Колев пък може да влезе в историята като първия футболист на Крумовград, който играе за националния отбор на България. Той бе повикан от Илиан Илиев за мачовете с Унгария и Сърбия./ "Мач Телеграф"