Новият наставник на Крумовград - Станислав Генчев - говори пред "Мач Телеграф" преди своя дебют начело на новака в елита - гостуване на Спартак Вн от 1/16-финалите за Купата на България.

"Надявам се да успеем да победим и престоят ми в Крумовград да започне успешно. Това е най-важното за нас. Обстановката в тима, която заварих, е напълно нормална. Аз познавам по-голямата част от отбора. С повечето момчета сме работили заедно, а това е от плюс за нас. В състава има добри футболисти и мисля, че можем да свършим много добра работа.

Генчев: Миналата година стигнах полуфинал, тази дано да е финал

Генчев: Миналата година стигнах полуфинал, тази дано да е финал

Ето какво каза

Силно се надявам да успея да вдигна отбора на Крумовград. В крайна сметка затова съм поел тима. Чака ни много работа. Отборът има голям потенциал и вярвам в играчите си. Успяхме да се запознаем със Спартак Варна, а и аз може да се каже, че ги познавам доста добре.

За мен Спартак Вн са най-добрият отбор във Втора лига. Очаква ни доста труден мач срещу тях. Не бих коментирал състоянието на терена. Какъвто е за едните, такъв е и за другите. Не съм от хората, които да се оправдават с терена. С Крумовград се разбрахме доста бързо и се радвам, че ги поех", заяви Генчев.