Станислав Генчев е новият треньор на Левски и това предизвиква брожение в мениджърските среди. Агенти, свързани с бившия тим на Генчев - Крумовград, опитват да предизвикат напрежение, като натискат родопския клуб да потърси сериозна трансферна сума от Левски.

Това би било прецедент в историята на българския клубен футбол, тъй като не е известно отбор да е плащал на друг отбор за треньор, пише "Мач Телеграф".

Според хора, запознати с проблемите на Крумовград, клубът има немалки финансови проблеми. От април месец клубът е със запорирани сметки по решение на съда в Крумовград. Причината е иск на мениджър за преминаването на Андрей Йорданов в Пирин през есента.

"Ръководители на сдружение "ПФК Крумовград" дават изявления как клубът работел като смазана машина...Добрите резултати на отбора се дължат на добрата работа на старши треньора Станислав Генчев, а не на ръководителите-измамници на клуба! След оттеглянето на г-н Илиян Филипов, плащанията към агенти и фирми спряха и към днешна дата клубът е със запорирани сметки.

От месец април същите са със запор на сметките на клуба и дадени на ЧСИ от мен. Към иска ми е присъединена и ТД НАП с иск за 450 000 лв.", написа в социалните мрежи бившият агент на Йорданов - Теодор Димитров. Според мениджъра единият от вариантите да се върне този борч, е да се поиска трансферна сума от Левски.

"Според моя информация, договорът на Генчев е до края на следващия сезон и е естествено Левски да си плати", заяви мениджърът.

Мениджърът на Алекс Колев посети офисите на "Герена"

Мениджърът на Алекс Колев посети офисите на "Герена"

Трансферът на нападателя в Левски е въпрос на време