Старши-треньорът на Крумовград - Станислав Генчев, остана доволен от успеха на своя отбор с 2:1 в домакинството на Ботев (Пловдив) от 21-ия кръг на efbet Лига.

"Първо искам да кажа, че мога да разделя мача на части. Влязохме добре в мача, вкарахме гол, но между 5-ата и 40-ата минута оставихме Ботев да владее играта и е учудващо за мен как го допуснахме и Ботев не ни вкара гол. Второто полувреме беше равностойно, ние успяхме да се възползваме и да вкараме, за да спечелим мача. Отборът ни може повече от това, което показа днес. Това им казах и на почивката, че второто полувреме трябва да се представим по-добре", заяви Генчев минути след края на двубоя на спортен комплекс "Никола Щерев - Старика".

"Между нашите ръководства не е имало напрежение. И двете ръководства искахме до играем на Колежа, пред повече публика, на по-хубав терен. Няма лоши чувства към Ботев, защото отборът ми помогна много, назначавайки ме на работа, като дори днес на трибуните имаше фенове на Ботев, които ми ръкопляскаха", разясни Генчев за ситуацията с мястото на провеждане на мача.

Генчев говори и за представянето на Алекс Колев, който вкара и двата гола за Крумовград: "За всеки треньор е удоволствие да работи с добри футболисти. Алекс е национален състезател и е важен за отбора. Няма да подаряваме футболисти. За да се разделим с него, трябва да дойде оферта, която да удовлетворява и клуба, и футболиста".

"Възможно е, да, най-вероятно ще има двама нови футболисти. Водим преговори, като се очаква във вторник да се присъединят към отбора", каза той за селекцията в отбора.

"Във всеки мач трябва да играем за победа, да се надиграваме с най-добрите отбори и на моменти да ги надиграваме. Сигурен съм, че следващият ни мач ще бъде по-добър от днешния, а резултатът е Божа работа", завърши Генчев.

Крумовград - Ботев (Пд) 2:1 в мач от efbet Лига

Крумовград пак обърка сметките на Ботев (Пд) след страхотна драма на Коматево

Две дузпи, три гола, две отменени попадения и един голям Алекс Колев!