Аарън Рамзи може да продължи безупречната серия на италианския хегемон Ювентус, що се касае до привличаните в клуба през годините футболисти, за които не е плащана трансферна сума.

Без да похарчат и евро за закупуването на футболни звезди, в Торино нямат проблем да си ги осигуряват, изчаквайки края на договорите им с предишните техни състави.

Примерите в тази насока са многобройни, като сред най-изпъкващите и привличащи внимание попадат Пол Погба, Андреа Пирло, Даниел Алвеш и Фабио Канаваро.

Снимка 235040

Източник: GettyImages

В Торино особено горди са със случая с Погба, който бе взет за без пари от Манчестър Юнайтед. Тогава Юве се възползва от неуредиците около състезателя и "червените дяволи" и убеди младока да пристигне в Италия. Все пак беше предложена компенсация от Торино към Манчестър, в размер на 800 000 паунда, но и до днес трансфер, в истинския смисъл на думата, не е наличен.

През лятото на 2011 година пък в Юве бяха най-настоятелни в усилията си да постигнат съгласие с Андреа Пирло и взеха Маестрото в състава си без да се разплащат излишно с Милан. Останалото е история, както се казва...

Снимка 322428

Източник: GettyImages

Барселона пък счете за необходимо дори да прекрати преждевременно договора си с Даниел Алвеш, който не само се разбра с Юве, но и записа редица добри мачове с екипа на тима във всички надпревари.

Снимка 292923

Източник: GettyImages

През 2009 година в Торино се завърна и Фабио Канаваро, като изплатена сума в касата на Реал (Мадрид) нямаше. Множеството контузии на защитника обаче не му позволиха да повтори престоя си от преди това в Ювентус.

Сега на ред е Аарън Рамзи.

Снимка 320547

Източник: GettyImages

Макар и не чак толкова впечатляващ, като част от изброените футболисти, нежеланият в Арсенал състезател може да се окаже в Серия "А".

Безплатно.

В Италия обявиха трансфера на Аарън Рамзи в Ювентус

В Италия обявиха трансфера на Аарън Рамзи в Ювентус

Сделката вече е факт, твърди местно издание