Според италианските медии шефовете на Ювентус Андреа Аниели и Джон Елкан са разочаровани от поведението на Пауло Дибала, а в същото време аржентинецът може да се озове в големия съперник Интер, което определено ще го превърне в един от най-мразените от феновете на "бианконерите".

Въпреки че се смяташе, че е близо до удължаване на договора си, Дибала стана свободен агент в края на сезона, а Ювентус не беше готов да му даде желаните 10 милиона евро на година, след което той не се зарадва на гола си срещу Удинезе в събота.

Според базирания в Торино "Tutosport", президентът на клуба Андреа Аниели и братовчед му Джон Елкан, генерален мениджър на Exor, компания, собственост на Юве, Ферари и Фиат, казаха, че поведението на Дибала е неподходящо за да бъде лидер на отбора.

Ювентус ще продължи преговорите през февруари, но според "Il Corriere della Sera", Интер е неочакван фаворит за подписа му и вече са направили икономически план за него през лятото, воден от Бепе Марота, директор на Интер и бивш първи човек в Ювентус.

Интер измисли как да събере пари за заплатата на Дибала

Интер измисли как да събере пари за заплатата на Дибала

Ще се състои ли един от най-гръмките трансфери в историята на Калчото?