Проблемите на Пол Погба с контузии продължават и "Gazetta dello Sport" твърди, че той едва ли ще играе на Световното първенство в Катар.

Реномираният италиански вестник информира, че халфът на Ювентус е контузил бедрения си мускул по време на тренировка. Погба току що се върна към тренировки след операция на менискуса през септември. Той дойде в Ювентус това лято като свободен агент, но все още не е играл нито минута, точно поради проблемите с контузии.

Франция - звездната селекция, която в Катар ще опита да повтори подвига от 2018 г.

Франция - звездната селекция, която в Катар ще опита да повтори подвига от 2018 г.

"Петлите" безспорно са фаворит за трофея

Проблемът бил в бедрения мускул и лекарите го посъветвали да почива през следващите 10 дни. Това означава, че той ще започне отново тренировки на 10 ноември, а като се има предвид, че не е играл мач от април, е трудно да се повярва, че френският треньор Дидие Дешан ще го включи в състава. 

Погба не е единствената грижа за Дешан, тъй като Канте от първия отбор, спечелил титлата през 2018 г., също е контузен, така че дуото на Реал (Мадрид) Камавинга и Чуамени се очаква да заемат тяхното място. Менган, Варан, Фофана и Камара също са в списъка с контузени за Франция.