Новото попълнение на Ювентус - Анхел Ди Мария заяви, че се е присъединил към тима, за да печели колкото се може повече. Аржентинецът бе представен от "бианконерите" на официална пресконференция днес в Торино.

"С Ювентус ще търся да победим в колкото се може повече мачове. Дошъл съм тук да печеля, за националния отбор ще мисля, когато му дойде времето", заяви аржентинецът.

На въпрос дали той може да остане при "бианконерите" и след като му изтече едногодишният договор, той отговори: "Никога не казвам никога".

"Във футбола всичко ще променя много бързо. С Ювентус всичко мина много добре, още от първите контакти. Сега искам да печелим колкото се може повече и след това ще мислим за бъдещето", добави нападателят.

"Много съм щастлив, че съм тук и ще облека тази велика фланелка. Фантастично е да вляза в този клуб, приема мен и семейството ми с голяма любов. Благодаря на всички", добави аржентинецът, който дойде със свободен трансфер, след като напусна Пари Сен Жермен.

"Тук пристига същият Ди Мария, който обича да печели, мрази да губи и иска да стане шампион. Мисля, че Юве ме избра заради това", смята той.

"Когато голям отбор като Ювентус те потърси, е почти невъзможно да кажеш "не". Изчакаха търпеливо края на договора ми и бяхме спокойни със семейството ми. Избрах Ювентус, защото е най-горемият клуб в Италия и има всички козове да спечели много трофеи. Искам да бъда част от този отбор", завърши Анхел Ди Мария.

Погба към феновете на Юве: Нямам търпение да започнем и отново заедно да печелим трофеи

Погба към феновете на Юве: Нямам търпение да започнем и отново заедно да печелим трофеи

Както виждате, аз се завърнах и съм много щастлив, споделя той