Халфът на Каляри Раджа Наинголан иска да остане в клуба за постоянно, но ще трябва да направи някои жертви, за да се случи това. В момента бившият белгийски национал е със статут на преотстъпен от Интер, а двата клуба са близо до споразумение за трансфер.

"Нерадзурите" искат около 20 милиона евро. Каляри може да си позволи тази сума, но не и заплатата на Нинджата от 4 милиона евро годишно. Ако се съгласи на по-ниско възнаграждение, Наинголан със сигурност ще продължи да носи екипа на любимия си тим.

Станислав Манолев: Спазвам 2-3 метра разстояние, гледам да не се виждам с други хора

Станислав Манолев: Спазвам 2-3 метра разстояние, гледам да не се виждам с други хора

Халфът на Лудогорец се включи в набиращата популярност Backstage практика

От началото на сезона 31-годишният халф има 5 гола и 5 асистенции в Серия "А". Каляри започна кампанията много силно и през декември се изкачи до четвърто място в класирането, но след това резултатите рязко се влошиха и това доведе до уволнението на старши треньора Роландо Маран, който беше заменен от Валтер Дзенга.

Това е вторият период на Наинголан в Каляри. Той изкара в отбора 4.5 години преди да подпише с Рома през 2014 година, а след това се премина в Интер.

Една от причините за завръщането на белгиеца в клуба от Сардиния е, че жена му е болна от рак и двамата искаха да са по-близо до семейството ѝ.