Личният агент на Мауро Икарди и негова любовна муза - Уанда Нара за пореден път обяви, че аржентинецът иска да продължи кариерата си в Интер.

"Вчера изгледахме мача у дома, защото не искахме да се стига до полемики. Бепе Марота знаеше, че няма да бъдем на стадиона. С него разговарям повече, отколкото с Мауро. Вчера трябваше да победим и така стана. Интер спечели много важни три точки", започна Уанда Нара.

"Не искам да говоря по случая, защото всичко, което кажа, се интерпретира погрешно. Тази седмица ще бъде много важна за Интер и неговите фенове. Мога да кажа, че седмицата беше позитивна, защото разговаряхме и постигнахме нещо значително. Искам най-доброто за Мауро. Той иска да остане в Интер", допълни още съпругата на нападателя.

"Проблемът с коляното му не е измислен. Той реши да се лекува, защото в момента не се чувства значим за отбора. Лекува се 24 часа от 24. Надявам се, че този случай ще се разреши. Повтарям: "Мауро иска да остане в Интер и да продължи кариерата си в този клуб", завърши Нара.

Лучано Спалети: Не искам да говоря за Мауро Икарди

Спалети: Не искам да говоря за Икарди

"Показахме качество, което притежаваме"