Треньорът на Интер Лучано Спалети коментира предстоящия мач с Каляри.

"Трябва да израстваме заедно с победите. Ако успеем да победим, ще бъде много добре за нашата подготовка за мача с ПСВ. Всички са мотивирани и готови да се представят добре. Лаутаро Мартинес е напълно възстановен и може да играе.

Той притежава нужните качества и силен характер, но трябва да го защитаваме. Връшалко все още лекува травма. В предишните срещи превъзхождахме противниците си с малко, но се видя, че можем да разчитаме на нашите качества. Всеки трябва да върши своята работа.

Борим се с първите в класирането. В началото не можеше да говорим за първите места. Сега сме в състояние да догоним отборите в таблицата, ако се представим добре през седмицата. Всичко преминава през добрите резултати. В момента всеки един отбор създава проблеми. Трябва да използваме футболистите по най-добрия начин, защото играем в доста сгъстен цикъл.

От едно до десет бих дал на Наинголан шест. Той трябва да намери най-добрата си форма. Засега нямаше тази възможност, защото беше контузен. Връшалко ще се върне в игра преди паузата за мачовете на националните отбори. Засега той тренира във фитнеса", заяви Спалети.

Спалети обещава, че Интер ще става все по-добър отбор

Спалети обещава, че Интер ще става все по-добър отбор

"Спечелихме заслужено срещу Фиорентина"