Кристиан Ериксен разкри подробности за проблемите му в Тотнъм. Ето какво каза футболистът на Интер:

"Бях обвиняван за доста неща, определяха ме като лошия. След това, което казах през лятото, всичко беше насочено към въпроса "Кога той ще напусне?" Около всеки мач беше: "Напуска ли? Няма ли да напуска?" Разбира се, много хора говореха за това.

Дори феновете, които срещах по улиците, ми казваха: "Благодаря, довиждане и всичко най-добро". Но аз все още бях там, така че беше странно.

Затова е хубаво, че съм на ново място и започвам едно ново начало. Не бих казал, че всичко това ми се е отразило. В Англия, когато договорът ти е по-кратък, значи трябва да напуснеш. Приключил си. В крайна сметка играх в около 30 мача и те бяха като сбогуване", каза Ериксен.

Конте: Имам широк състав и много опции, Ериксен се справи добре в дебюта си

Конте: Имам широк състав и много опции, Ериксен се справи добре в дебюта си

"Бях му дал конкретни тактически задачи"

Разбира се, провеждали сме разговори с Манчестър Юнайтед, слушахме какво е възможно и какво не е възможно. За мен лично исках ново предизвикателство. Да остана във Висшата лига щеше да бъде лесно решение. Да остана в Тотнъм също беше решение, но аз исках ново предизвикателство в нова страна. Когато Интер се заинтересува, не беше трудно решение", добави халфът.

Конте: Ериксен имаше много опции, но избра Интер

Конте: Ериксен имаше много опции, но избра Интер

"Радвам се, че трима играчи решиха да напуснат Висшата лига, за да дойдат при нас"