Триеньорът на Хебър (Пазарджик) - Владимир Манчев разкри пред "Спортал", че очаква в скоро време към тима да присъедини офанзивен халф. Специалистът говори и за битката за шампионската титла в efbet Лига, която ще се разгори през пролетта.

"До голяма степен това, което имаме като изисквания към играчите, се получава добре. Има детайли, които имаме да изчистваме - както игрово, така и тактически. Физически от отбора съм доста доволен, успяваме да поддържаме високо ниво през всичките 90 минути. Търсим играч за позицията на офанзивен халф и се надявам в следващите два-три дни да имаме развитие по този въпрос.

Всички мачове за нас през пролетта ще бъдат изключително трудни и много отговорни. Необходими са ни точки. Нямаме избор освен да започнем да печелим точки. Да, имаше обективни причини за нашето представяне през първия полусезон. Сега мисля, че голяма част от тези причини отпаднаха и повече извинения няма да приемам. Сглобили сме един боеспособен състав, готвим се доста сериозно.

Според мен ЦСКА и Лудогорец са равностойни и ще бъде битката за титлата между тях, 1948 няма да може да се намеси в тази борба. Естествено, ще се радвам ЦСКА най-после да стане шампион", каза Манчев.

Ангел Червенков: Не бива да се правят негативни изводи от мача с японците

Ангел Червенков: Не бива да се правят негативни изводи от мача с японците

Това е сериозен отбор, с отлична организация, коментира той