Бившият треньор на ЦСКА Ангел Червенков заяви пред "Тема Спорт", че "армейците" не трябва да се притесняват от поражението с 0:1 от японския Санфрече (Хирошима).

"Със сигурност не бива да се правят някакви големи изводи в негативна посока от този мач. Все пак става въпрос за бронзовия медалист от японската Джей лига. Това е сериозен отбор, с отлична организация, много популярно име на треньорската скамейка.

Това е клуб, който купи голмайстора на българското първенство. Аз съм убеден, че Санфрече не би играл в контрола с всеки български отбор. Но когато им е предложен ЦСКА за съперник, то те са проверили, че "армейците" са лидери в България и затова са приели. В тези мачове не се търси отбиване на номера.

Иначе резултатите винаги имат значение, независимо дали става въпрос за официален или приятелски мач. Победата при всяко положение носи самочувствие и увереност както на футболистите, така и на треньорите и ръководителите. Тук обаче трябва да се погледне и срещу какъв отбор се е провел спарингът, на какъв етап от подготовката си, какви експерименти е предприел треньорският щаб", каза Червенков.

Няма да излъчват по телевизията контролите на ЦСКА с ЛАСК (Линц), Астана и Македония ГП

Няма да излъчват по телевизията контролите на ЦСКА с ЛАСК (Линц), Астана и Македония ГП

"Диема" ще покаже последната проверка на "армейците" - срещу Шахтьор (Караганда)