Треньорът на Хебър (Пазарджик) - Владимир Манчев заяви след загубата на тима му от ФК ЦСКА 1948 с 0:2, че не в видял стремеж и желание от страна на своите футболисти.

"Един мач, от който не съм доволен определено. През първото полувреме седяхме добре, но имаше някои неточности в изнасянето на топката. Теренът беше доста замръзнал. Предупредих играчите да не предприемат рискове. Въпреки всичко допуснахме грешки в подаванията. Не можахме да получим гол по този начин, но направихме една преса, излишна според мен.

Не преценихме добре и получихме първия гол. Започнахме добре второто полувреме според мен, но някъде след 60-ата минута като че ли ни свърши енергията. Със смените не успяхме да постигнем това, което целяхме. До края ЦСКА 1948 имаше инициативата и можеше да ни отбележи още голове.

ФК ЦСКА 1948 победи Хебър (Пазарджик) с 2:0 в мач от efbet Лига

ФК ЦСКА 1948 излъга Хебър, Ивайло Чочев отново бележи

Вижте подробности

Имахме проблеми със завършването на атаките. Трябваше да бъдем малко по-директни. Това бяха указанията преди мача. Нашият стил на игра е с повече подавания, но трудно на този терен успявахме да комбинираме. Не успявахме да стигнем до точни подавания във финалната фаза на атаката и точни удари. Затова липсваха ситуациите пред вратата на ЦСКА 1948.

Всеки един мач за нас е възможност да печелим точки, независимо срещу кой съперник. Играчите трябва да го разберат това нещо и от първата до последната минута на оставащите 16 мача трябва да дават всичко от себе си, когато има възможност резултатът да е променен или в наша полза, те да го направят. Не видях стремеж и желание поне да изнесат играта в по-предни позиции и да се опитаме да създадем някои голови ситуации. Това определено не ми хареса.

Ще можем да играем в Пазарджик. Мога да ви кажа ред по ред какво е свършено там. Има табло, има седалки. Кабелите за осветлението са поставени. Другата седмица ще се поставят пилоните за осветлението, журналистическите банки са поставени, рекламните пана са поставени. Нещо не знам дали забравям, доста напредва ремонта и съм убеден, че за първия домакински мач със Спартак (Варна) ще домакинстваме на нашия стадион", каза Манчев.

Тошко Янчев доминира над бившия си съотборник Манчев

Тошко Янчев доминира над бившия си съотборник Манчев

По тези показатели