Ръководството на Хебър (Пазарджик) обяви, че билетите за двубоя с ЦСКА ще бъдат пуснати в продажба в деня на срещата - неделя, 16 юли.

Най-напред отворена за продажба на входните талони ще бъде касата до фитнеса. Това ще стане след 10,30 часа и на нея ще се продават билети за всички сектори, с изключение на този за гостите - "Б". Отново в деня на срещата, но след 16 часа ще бъдат отворени останалите две каси - тази до езерото и касата до сектора за фенове на "червените" (големия изкуствен терен). Вратите на стадион "Георги Бенковски" ще бъдат отворени в 19 часа.

"Феновете на ЦСКА, ще закупуват билети само и единствено на касата до паркинга при големия изкуствен терен и от там директно ще влизат в сектор "Б", който е за гости. Те няма да бъдат допускани в останалите сектори дори по някакъв начин да са закупили билети за там", се казва в съобщението на Хебър.

От Пазарджик приканват зрителите на двубоя с ЦСКА да отидат по-рано на стадиона, тъй като пропусквателния режим ще бъде по-рестриктивен, a заради проверките на полицията влизането ще става по-бавно от обикновеното.

Двубоят между Хебър и ЦСКА - София ще се играе на 16 юли от 21 часа.