От Хебър (Пазарджик) официално съобщиха, че Владимир Манчев ще застане начело на отбора. Досегашният наставник Фулвио Пеа ще остане на работа в клуба като ще заеме поста на спортно-технически директор. До момента Манчев изпълняваше функциите на първи асистент на италианския специалист.

Неофициалният дебют на Манчев начело на Хебър ще е утре в контролата със Славия. Двубоят ще се играе на стадион "Александър Шаламанов" от 14:00 часа. Хебър се намира в труден период, като лично кметът на Пазарджик - Тодор Попов обеща да въведе промени преди няколко дни.

Ето какво гласи съобщението на клуба:

Фулвио Пеа ще бъде спортно-технически директор на Хебър! Неговото място в ролята на старши-треньор ще заеме Владимир Манчев, който до момента изпълняваше функции на първи асистент на италианския специалист.

Оттук насетне Фулвио Пеа ще осъществява цялата спортно-техническа власт, касаеща школата на Хебър, мъжкия представителен тим и дублиращата формация, а промяната цели подобряване на организационното състояние на клуба. Фулвио Пеа вече е бил в ролята на спортен и технически директор по време на работата си в италианските Лукезе (2005 г.) и Ливорно (2018 г.). Подобни функции той е осъществявал в китайския Дзянсу Сунин (2021 г.), както и в ЦСКА по време на престоя на Луиджи Симони (2001 г.).

В щаба на новия старши-треньор на Хебър, Владимир Манчев, като асистенти влизат Кирил Божков и Спас Гигов, а треньор на вратарите остава Васил Василев.

Хебър ще домакинства на стадиона си в Пазарджик най-късно след три месеца

Хебър ще домакинства на стадиона си в Пазарджик най-късно след три месеца

Надеждите на всички в клуба и общината са, че поне последното домакинство от есенния дял ще е на "Георги Бенковски"