Кметът на Община Пазарджик Петър Куленски изпрати благодарествен адрес до ръководството, старши треньора Любослав Пенев, останалите членове на спортно-техническия щаб и футболисти на Хебър, съобщиха от управата на тима. Градоначалникът поднесе своите поздравления за успеха с 2:1 срещу Левски на 1/8-финалите на Sesame Купа на България. 

Ето какво написа Петър Куленски в писмо до Хебър:

"Уважаеми г-н Пенев, Уважаеми футболисти, Уважаемо ръководство на ПФК "Хебър",

С удоволствие, уважение и най-заслужени адмирации искам да Ви поздравя от мое име и от името на администрацията на Община Пазарджик за постигнатия успех и класирането Ви на четвъртфинал в турнира за Купата на България. С този успех Вие вдъхновявате пазарджиклии и доказвате вашия професионализъм в един важен и предизвикателен момент за клуба и града. Ролята ви е значима за това общността ни да получава добрите примери, от които има нужда, и да се вдъхновява с мотивацията и хъса, на които сте носители.

Благодарим Ви за усилията и достойното представяне като водещ отбор на нашият град. Вярваме във Вашите бъдещи успехи и победи и Ви пожелаваме отлично представяне и постигане на заложените спортни цели.

Община Пазарджик категорично ще продължи да подпомага отбора и да търси устойчиви подходи за развитието и финансирането на отборите в града и детско юношеските школи.

На добър час и продължавайте да вдъхновявате!

ПЕТЪР КУЛЕНСКИ

КМЕТ НА ОБЩИНА ПАЗАРДЖИК".