Любослав Пенев се е разбрал "пичовски" с кмета на Пазарджик Тодор Попов относно своята работа начело на Хебър (Пазарджик). Това заяви самият Попов, който разкри, че клубът няма да спира по никакъв начин легендарния нападател на ЦСКА, Валенсия и Атлетико (Мадрид), ако последният получи примамлива оферта.

"Смятам, че Пенев ще направи необходимото да останем в елита. Любо е нахъсвач, има манталитет. И отборите му винаги са играли добър футбол. Дали той ще остане в Пазарджик зависи само от него самия. Имаме уговорка до края на сезона.

Проблеми в атаката на Берое мъчат Белия преди мача с Хебър

Проблеми в атаката на Берое мъчат Белия преди мача с Хебър

Вижте подробности

Ако успее да ни спаси, ще седнем и ще говорим за следващия сезон. Ние пичовски сме си казали, че ако той получи по-добро предложение, което няма как да не се случи, защото Любослав Пенев е добър треньор, може би е в първата тройка на България, ние няма да му пречим", заяви Тодор Попов пред "Тема Спорт".

Кметът на Пазарджик добави, че осветлението за стадион "Георги Бенковски" вече е пристигнало. "До десет дни осветлението ще е готово. То ще е най-доброто в България - чисто ново, австрийско, с десет години гаранция", добави градоначалникът.

Берое - Хебър 0:2 (Развой на срещата по минути)
на живо

Берое - Хебър 0:2 (Развой на срещата по минути)

Вижте подробности