Проблеми в атака има да решава старши треньорът на Берое Николай Киров-Белия за днешното домакинство срещу Хебър. Вини Трибуле напусна двубоя с Лудогорец в последния кръг заради контузия. Травмата се оказа сериозна и от щаба на заралии решиха да не го рискуват. Хронична контузия лекува и другият нападател Калоян Кръстев. Така пред Белия остана само опцията с Тонислав Йорданов.

Симеон Мечев има да изтърпява още един мач от своето наказани и също е аут за днешния двубой. Победа над Хебър до голяма степен ще гарантира оставането на заралии в елита. Тимът остана в групата от 11 до 16-о място. Очаква се през лятото да се направи нова селекция, но тя ще е по-малобройна като попълнения, ще се заложи на качеството. Има и играчи с изтичащи договори.

Пазарджиклии също има да решават своите проблеми. Главоболията за Любослав Пенев са свързани с вратарския пост. Там контузия все още лекува Микулич. Той не бе в групата за последните два двубоя, като и сега ще е аут. Петър Дебърлиев пък допусна кошмарни грешки при загубата с 0:4 от ЦСКА-София, след която Любо каза, че ако е имало как, ще използва не 5, а 10 смени.

Берое - Хебър 0:2 (Развой на срещата по минути)
на живо

Берое - Хебър 0:2 (Развой на срещата по минути)

Вижте подробности