Ренета Камберова присъства на представянето на книгата "Златните 8", посветена на момичетата от ансамбъла по художествена гимнастика, които донесоха 81 медала на България в периода 2009-2016, включително и олимпийски бронз в Рио де Жанейро през миналата година.

"Най-трудно ми беше да споделя моя път до самия ансамбъл, защото той беше много труден. Казах на Стефан доста от нещата, но има и такива, които оставих за себе си", сподели синеоката красивица, която нетърпеливите фенове чакаха, за да получат автограф и да се снимат.

Ренета Камберова: Новият ансамбъл е чудесен!

Ренета Камберова: Новият ансамбъл е чудесен!

"Всяка от нас се насочи към своето ново поприще"

Тя сподели и с какво се занимава в момента: "Излязох малко от сферата на гимнастиката, защото там се чувствам прекалено в свои води. Сигурна съм, че ако вляза, бързо ще съм в свои води. В момента се занимавам с отварянето на студио за красота. Докато тренирах маникюрът ми беше по-хубав, отколкото сега, така че има върху какво да работя."

"Времето минава доста бързо, все едно Олимпиадата беше вчера. Сега има едно такова спокойствие, което не бях усещала дълго време. Разликата е, че вечер заспивам спокойно и сутрин ставам без аларма", добави още Камберова.