Ренета Камберова от известно време работи върху бизнес проект. Става въпрос за студио за красота. Той ще бъде съвсем различен от познатите. Идеята на Камберова е да постигне връх и в това поприще, след като го направи в гимнастиката.

"Всяка се насочи към своето ново поприще. Работим с едно талантливо момиче върху отварянето на студио за красота. Типично по гимнастически името е свързано с един мой любим десерт", сподели едно от "златните" момичета на художествената ни гимнастика пред Нова телевизия.

"Спортът ме научи на издръжливост. Най вече психически. Учи на това, че винаги има светлина в тунела и че колкото положението да изглежда тежко, никога не е бедствено. Научи ме, че мога да съм много по-добра и по-силна от това, което мисля, че съм", допълни доскорошната състезателка.

Илиана Раева: Ансамбълът и Ина имат достойни наследнички!

Илиана Раева: Ансамбълът и Ина имат достойни наследнички!

"Бяхте впечатляващи!"

Цветелина Найденова също бе гост в студиото и коментира: "Чувствам се супер. Почивката я чакахме доста дълго време и бързо се приспособих към този начин на живот. Наслаждавам се на живота и обръщам повече внимание на себе си. Израснахме много като хора и личности. Изминалата 2016-а бе много трудна за нас. Показа ни, че можем да се справим с много неща."

"Вече имаме достойни заместнички и показват нивото си. Всчики видяха, че нашите момичета са страхотен отбор. Показаха класа и сложни съчетания. Според мен ще имат големи успехи", каза за новия ансамбъл Цвети Найденова.

Снимка 263203

Източник: LAP.bg

"Аз съм си говорила с момичетата. Симона беше наша резерва дълги години, знае колко е труден пътят и когато завърши добре, колко е хубаво. Знам, че тя ще се справи. Михаела остана с тях. Треньорката им Весела Димитрова е страхотна, уникален екип са. Важното е да се обичат и уважават. Имат визията, качествата и смелостта", каза още Рени Камберова за новия състав.