Българската гимнастичка Невяна Владинова не успя да сдържи сълзите си след като завърши на 15-ото място във финала в многобоя на Световното първенство тази вечер.

"Аз не мога да бъда доволна. Стартирах много добре състезанието. Първите два уреда ми бяха стабилни. Оттам не ми се получиха нещата. Направих грешки на бухалки. Все още не мога да си обясня нещата. Чувствам се във форма, ще трябва да направя анализ защо не се получиха нещата.

Г-жа Раева и г-жа Маркова със сигурност са се надявали на повече от мен. Още нищо не са ни казали. Ще правим анализи и ще търсим по-доброто. Г-жа Раева ни казваше преди да излезем на килима да си вярваме.

Катрин Тасева шеста в многобоя, Невяна Владинова се нареди под №15

Катрин Тасева шеста в многобоя, Невяна Владинова се нареди под №15

Дина Аверина е шампионка

Публиката не създаваше тежест и напрежение. Напротив, залата беше уникална. Ако не беше публиката, не знам дали щях да изиграя съчетанието си с усмивка след това на бухалки. Тежка година, радвам се, че приключи с медал от отборното. Мисля, че се показах в добра светлина, въпреки грешките.

Правим всичко възможно, от утре ще мислим за усложняване на съчетанията. Форматът на състезанието е много тежък. Лошото е, че през годината няма нито едно друго състезание, което да е подобно на това. Беше много тежко за всички.

Сега ще стискаме палци за ансамбъла. За тях това състезание е още по-важно, защото се взимат квоти за Олимпиадата, така че ще бъдем с тях", каза Владинова пред журналистите.