Българските гимнастици спечелиха общо 21 златни медала, 19 сребърни и 9 бронзови при момчетата и мъжете, както и още 4 златни и 2 сребърни при момичетата на турнира "Мемориал Нови Сад".

Родните състезатели по спортна гимнастика затвърдиха чудесното си представяне и с участието си във финалите на уредите.

Със злато на кон с гривни, успоредка и висилка си тръгна Толга Абдурахманов, Алек Саров взе сребро на прескок, Николас Наков е със сребро на висилка, Давид Иванов е първи на земя, втори на халки, на прескок и на успоредка, трети е на висилка, а Наско Миков е с бронз на земя, Йоан Иванов е победител на халки и на прескок, втори е на успоредка.

Здравко Добрев триумфира със злато на земя, висилка и успоредка, завърши със сребро на кон с гривни и на прескок, Даниел Трифонов е победител на прескок, втори на земя и на висилка, Максим Казанджиев е шампион на кон с гривни и на халки, на успоредка взе сребърно отличие, Александър Стефанов е втори на халки.

Алекзандър Методиев спечели на земя, на халки и на висилка, Божидар Златанов победи на прескок и на успоредка, освен това взе още четири сребърни медала - на земя, на кон с гривни, на халки и на висилка, Бойко Иванов е трети на прескок.

Теодор Трифонов завърши с два бронзови медала - на земя и на халки, Живко Стоянов е трети на висилка.

При момичетата Диана Георгиева победи на перескок, след нея втора е Калина Тенева.

Във следващите възрастови групи шампионки на прескок отново са българки - Виктория Главчева и Елизабет Николова.

Предстои спектакъл на звездите на ЦСКА в художествената гимнастика и спортната акробатика

Предстои спектакъл на звездите на ЦСКА в художествената гимнастика и спортната акробатика

Автор и организатор на благотворителния спектакъл е Нешка Робева