Българският треньор на Ерцгебирге Ауе - Павел Дочев бе изгонен в 77-ата минута на мача срещу Арминия (Билефелд) от Трета германска лига, завършил 2:2. Той първо получи жълт картон от съдията Флориан Лехнер, а веднага след това бе изгонен от пейката и догледа срещата от трибуните.

"Нямах проблем със съдията до 70-ата минута. Тогава се оплаках от втория гол, който получихме. Тогава Сижарич бе фаулирано, но това не бе отсъдено. Оплаках се, но не грубо и той веднага ми показа жълтия картон, без никаква комуникация. Тогава се обърнах и казах неща, което не биваше да казвам. Беше нещо от рода на "махай се". Искам да се извиня за това", каза бившият треньор на ЦСКА пред сайта MagentaSport.

След мача Дочев е слязъл на терена, за да се извини на съдията Лехнер, който го е пренебрегнал. "Исках да се извиня на съдията, той мина покрай мен и напълно ме игнорира. Мисля, че това е жалко, защото като треньор не ти е позволено да казваш нещо повече. Това са емоции", каза още Павел Дочев.

Червеният картон означава, че Дочев няма право да води отбора си в домакинския мач срещу Дуисбург в събота от 17:30 часа. След 17 кръга тимът на Ерцгебирге Ауе е на седмо място с 26 точки - на 4 зад третия Ферл.

Петев недоволства след трета поредна победа

Петев недоволства след трета поредна победа

Университатя има по-голям потенциал, убеден е българският треньор