Нападателят на Айнтрахт (Франкфурт) - Рандал Коло Муани заяви, че е готов да заема мястото на централен нападател на "петлите", ако му бъде гласувано доверие, но това е нещо, което треньорът ще трябва да реши.

"Готов съм за тази роля, но има треньор и той ще реши. Да не забравяме и ветераните, които заслужават уважение. Те са постигнали толкова много и аз продължавам да се уча от тях. Аз си знам мястото, все още съм новият.

Тук съм, заслужил съм го, но това е моята едва трета повиквателна, така че не съм аз човекът, който да дава съвети на новите момчета. Но моята цел е да бъда номер девет на тима," заяви Коло Муани.

Нападателят бе извикан изненадващо в състава за Световното първенство в Катар, след като Карим Бензема получи контузия. Той се отличи със сензационен пропуск останал очи в очи с Емилиано Мартинес на финала на Мондиал 2022, който бе загубен от Франция. От началото на тази кампания Рандал Коло Муани има впечатляващата статистика от 16 гола и 14 асистенции в 35 двубоя с екипа на Айнтрахт.

Братята Тюрам: Баща ни се гордее с нас

Братята Тюрам: Баща ни се гордее с нас

"И двамата сме себе си"