Българският съдия Радослав Гидженов ще ръководи Европейската квалификация за младежи до 21 години от група Е между отборите на Армения и Албания. Мачът ще се играе на 8-и септември от 18:00 часа българско време на стадиона в Абовян (Армения).

Помощници на Гидженов ще бъдат Мирослав Иванов от Сандански и Христо Хаджийски от Варна. Станимир Тренчев от София е четвърти съдия на мача, а съдийски наблюдател е Игор Сатчи от Молдова.

Срещата е от първия кръг на европейските квалификации при младежите до 21 години, които започват тази седмица.

На 7 септември на стадиона в Талин пък българският младежки национален отбор ще стартира своя път към Евро 2025, което ще се проведе в Словакия. Яспер Фергрооте от Белгия ще бъде главен арбитър на мача Естония - България за младежи до 21 години. Мачът е с начален час 17:30 часа българско време.

Помощниците на Фергрооте ще бъдат също белгийци - Матайс Хилерт и Мартайн Тийстерс. Кевин ван Дам е четвърти съдия, а делегат на УЕФА Йонел Пискану (Румъния).

УЕФА направи още три български назначения направи УЕФА в европейските пресявания за младежи. Иван Леков ще бъде делегат на Грузия - Гибралтар , Костадин Гергинов е съдийски наблюдател на срещата Република Ирландия - Турция в група А, а Георги Йорданов също е съдийски наблюдател, но на двубоя Сърбия - Азербайджан от група F.

Кабаков ще ръководи Ботев (Враца) - ЦСКА, Гидженов свири Черно море - Лудогорец

Кабаков ще ръководи Ботев (Враца) - ЦСКА, Гидженов свири Черно море - Лудогорец