Испанската легенда Луис Гарсия гостува в България като посланик на Ла Лига и като почетен представител на испанския футбол при подписването на договора с Palms Bet.

Европейският клубен шампион с Ливърпул от 2005 година, който е играл още в Атлетико Мадрид и Барселона, говори на официалната пресконференция, отбелязала началото на партньорството.

"Благодаря на всички за вниманието. Бях посрещнат много добре, имах възможност на отида на стадиона, както и да видя някои от забележителностите на София. От дете съм мечтал да бъда футболист и да играя в големи мачове. Щастлив съм, че реализирах част от мечтите си. Идеята е Ла Лига да запали много деца в любов към футбола и да ги накара да спортуват, като не са толкова зависими от мобилните си телефони и електронни игри", каза испанецът.

"Спечеленият финал на Шампионската лига с Ливърпул срещу Милан е най-добрият и емоционален момент в кариерата ми. Всяко дете мечтае за това от малко, хубаво е хората да вярват, че могат да постигнат това", призна той.

"На Любослав Пенев съм се възхищавал, не само като беше футболист на Атлетико Мадрид, но и в другите му испански клубове. Аз съм по-малък от него, въпреки че косата ми е бяла. Учил съм се от майсторството му, защото съм друго поколение", каза още Луис Гарсия.

Печелил Шампионската лига през 2005 година посети "Герена"

Печелил Шампионската лига през 2005 година посети "Герена"

Луис Гарсия е в България по покана на генералния спонсор на клуба