Българската футболна звезда Димитър Бербатов изнесе открита лекция в Националната спортна академия, като наблегна на това как младите хора не трябва да се отказават от трудностите, които им поднася съдбата.

Снимка 423412

Източник: LAP.bg

След събитието Берба даде мнението си за треньорската смяна в националния отбор на България. 

"Много треньори се сменят, не мога да си позволя да коментирам подобни неща, хората, които ръководят футбола вземат решенията. Мненията, които съм чувал за тях е, че и Хубчев и Балъков се справят добре в работата си, аз не съм треньор не мога да дам оценка. Треньорът трябва да е най-вече психолог и трябва да успееш да говориш с всеки един от тях", коментира Бербатов.

"Доста неща уж нямаше как да се случат във футбола, но станаха. Видяхте Ливърпул какво направи в реванша с Барселона. Тотнъм срещу Аякс - също. След двата гола пасив, по едно време спрях да гледам мача, но се стигна до обрат. Не трябва да се отчайваме преди нещо да е започнало. Отборът на Англия е фаворит в нашата група, но тайничко се надявам, а и не само аз, да измъкнем нещо от тези мачове. Както и от останалите, разбира се. Надявам се, да се класираме на Европейското първенство", заяви Бербатов.

Снимка 423413

Източник: LAP.bg

"За английския футбол е голямо реноме, голям успех. Трудно ще дам отговора. Може би, че едни от най-добрите футболисти и треньор са там, факт е че, четири английски отбора играят два финала, футболът винаги се сменя. Това сега се е случило, догодина ако се случи, това ще е прецедент, но ще е трудна работа да се получи. Стискам палци за Тотнъм във финала, все пак съм играл там, за другия нямам предпочитания", добави Бербатов, отговаряйки на въпрос за кой отбор ще подкрепя във финалите на Шампионска лига и Лига Европа.

В Англия: Бербатов е перфектен за директор в Юнайтед

В Англия: Бербатов е перфектен за директор в Юнайтед

"Той ще е идеален за ролята на архитект на културната идентичност на клуба, за която ще може да се бори"