Вратарят на сръбския национален отбор Марко Дмитрович е бесен на селекционера Драган Стойкович и планира да не се появи на лагера на "белите орли" за предстоящите мачове от квалификациите за Евро 2024. България и Сърбия са заедно в група "G" на пресявките.

31-годишният страж на Севиля споделил пред свои приятели, че не иска да бъде част от сръбския представителен тим, докато Пикси е начело. Според него треньорският щаб недооценява неговите качества, пише "Informer".

Дмитрович счита, че е пренебрегнат, а вместо него Стойкович е изпратил повиквателна на Владан Ковачевич. 58-годишният специалист потърсил вратаря на Севиля, едва когато разбрал, че 24-годишният страж на Раков (Ченстохова) няма да успее да уреди документите си, за да играе за Сърбия. Ковачевич е роден в Босна и Херцеговина и има мачове за младежкия национален отбор.

"Дмитрович от известно време има подозрения, че в националния отбор не получава доверието, което заслужава. Още от момента, в който се заговори, че Владан Ковачевич ще сменя поданството си, почнаха информациите, че Марко ще бъде изваден от "белите орли". След това в Севиля получиха повиквателна за Неманя Гудел за мачовете с Литва и Черна гора, но не и за него. Едва в петък го поканиха. Дмитрович беше бесен и се обади във федерацията, за да заяви, че няма да играе за Сърбия, докато Пикси е селекционер. Няколко приятели се опитваме да го разубедим, но решението ще си бъде негово", коментира източник на изданието.

Пуснаха в продажба билетите за мача с Черна гора

Пуснаха в продажба билетите за мача с Черна гора

Мачът е в петък