Защитникът Джон Стоунс разкри, че се опасявал, че е счупил пръста на крака си в последния контролен двубой на Англия за Европейското първенство миналата седмица, но футболистът на Манчестър Сити увери, че е готов за първата среща на състава на Евро 2024 срещу Сърбия, в неделя.

Стоунс, който е редовен титуляр в тима на селекционера Гарет Саутгейт, получи контузия и излезе от терена на полувремето при загубата от Исландия миналия петък, като след това прекара 36 часа изолиран поради заболяване в средата на седмицата.

30-годишният футболист сподели, че травмата не е сериозна и се е върнал към тренировки, за да бъде на разположение за първия двубой на Англия от Група С.

"Помислих, че съм счупил пръст на крака си, коментира Стоунс пред британските медии.

"Мислиш най-лошото в началото, но прегледите показаха, че няма нищо сериозно. След това не съм бил толкова болен от... не мога да ти кажа откога. Бяха наистина тежки 36 часа. Можеше да бъде много по-лошо от това, което беше и се радвам, че преминах тренировката в четвъртък. Сега се чувствам страхотно физически. Очаквам с нетърпение първия мач", добави още Стоунс.

Сръбски халф се закани на Англия: Имат феноменални играчи, но нас не ни е страх от никого!

Сръбски халф се закани на Англия: Имат феноменални играчи, но нас не ни е страх от никого!

"Вярвам, че можем да ги победим"