Треньорът на белгийски Антверп - Иван Леко, сподели очакванията си за утрешния мач срещу Лудогорец в груповата фаза на Лига Европа. 

"Имахме доста проблеми, но с каквото разполагаме с това ще се опитаме да се справим", коментира наставникът.

"Надявам се, че ще бъде готов, няма да е готов на 100 % за мача, но имаме 19 човека и двама вратари за Лига Европа, ще трябва да разчитаме на хора, които не са готови на 100 % постоянно".

"Няма как да направим тактическа тренировка, тъй като така ще покажем на съперника как ще играем, ще бъде подобно на това, което сме играли до този момент. Респект към Лудогорец, те показаха, че имат доста качество, няма как да отлича едно или две имена, но ние ще играем футбол и за победа", продължи Леко.

"Той определено беше опция, тъй като нямаме друг чист нападател. Сега зависи от другите да поемат своята отговорност. Няколко момчета вече показаха този сезон, че могат да вкарват голове", сподели хърватинът относно липсата на Диумерси Мбокани. 

"Нана Ампома наистина има известен опит в това и аз също ще го считам за крило, а не за централен нападател. И дали той е първи, втори или трети избор утре, няма да се казвам сега. Твърде късно е да се правят тактически корекции. За щастие работим с повечето момчета от четири месеца. Нашият начин на игра остава същият като в предишните мачове", добави специалистът.

Роял Антверп без централни нападатели за мача с Лудогорец

Добра новина за Лудогорец преди срещата в Лига Европа

Вижте групата на отбора