Мачът от втория кръг за Купата на УЕФА започва в 19.00 ч. българско време на стадион "ГСП". Българската емигрантска общност не успя да се организира добре и заради това българската агитка едва ли ще е наброява повече от 200 човека.

Вчера (понеделник, 7 август, б.р.) няколко българи са отишли в хотела на Литекс и са обяснили, че са имали огромни проблеми с намирането на билети. Те потърсили помощ от фенклубовете на Омония, но оттам им обяснили, че продават билети само на свои членове.

В резултат доста от нашите сънародници, които работят на острова на Афродита, ще трябва да гледат директното предаване на "Люмиер ТВ".

Всички билети за срещата са продадени и домакините очакват гореща подкрепа от 20 000 зрители на стадиона.

Литекс е единственият български отбор, определен като аутсайдер от заложните къщи на острова на Афродита. В "Стоисима", която е базирана в гръцката част на Никозия, шансовете на Литекс за победа се оценяват с 3.10, за равенство 2.80, а за победата на домакините се приемат залози срещу 1.95.

"Хититбет", базирана в турската част на Никозия, победата за Омония се оценява на 2.10, равенството и победа за Литекс на 3.10. Къщата предлага и хендикап, като започва с  плюс един гол за Литекс и тогава коефициентите за единица са 3.80, за хикс - 3.75 и за победа на гостите от Ловеч 1.60.