Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо даде пресконференция в хотел "Тера Европа" в Търговище, където е отседнал италианският отбор преди утрешния мач с Лудогорец в Лига Европа. Португалският специалист заяви, че "вълците" са дошли са победа в България.

"Трудно е да говорим за фаворити, изпитваме максимално уважение към Лудогорец и ХИК. Много трудно се правят прогнози в този турнир, както и в Шампионска лига. Нямам намерение да пестя играчи за първенството, знаем колко важен е този мач. Как ще играе Лудогорец ли? Трябва да сме готови на всичко, трудно е да се каже. Лудогорец е отбор-експерт в Европа. Очакваме да е трудно.

Рома пристигна в България, десетки фенове посрещнаха "вълците" във Варна

Рома пристигна в България, десетки фенове посрещнаха "вълците" във Варна

Пауло Дибала и компания ще се настанят в Търговище

Искаме победата, защото целта ни не е да се върнем в Лигата на конференциите. Ще се опитаме да наложим нашата игра. Идваме в България за победа! Утре започваме при 0:0, докато в Удине започнахме при 1:0 - това е разликата. Във футбола може да се случи всичко. Ето защо моята реакция към момчетата беше доста сдържана. Резултатът не беше заслужен, Удинезе отправи четири удара към нашата врата. Може би Лудогорец ще усети колко сме разстроени след тази загуба. Контузените ли? Не искам да говоря. Нямаме други цели, освен да завършим първи в групата", заяви Специалния на българска земя.