Георги Димитров - Джеки винаги е бил интересен събеседник. Когато става въпрос за ЦСКА, той говори с болка и любов. Сега преди двубоя с Хайдук (Кула) не прави изключение.
"Кула е никакъв отбор. Някакви смешни селяни, които се защитаваха глухо на "Армията".

Други отбори в Сърбия им вкарват по пет гола, а ние нямахме шанс. Смятам, че ЦСКА ще спечели, но заради това 0:0 в София в Белград ще е трудно. Важното е мачът с Кула да не стане като двата резила на Левски с Олимпия", заяви в своя ударен стил Джеки.

"Ето от това трябва да се притесняват футболистите на ЦСКА. В никакъв случай да не се чувстват сковани от това, дали Левски ще влезе в Шампионската лига предния ден. Отборът на "червените" в момента е добре.

Притежава най-добрите футболисти в България. Не само Роберт Петров пасна на тима. Вижте как играе Флорентин Петре. Изключително класен футболист. Паниката преди сезона дойде от факта, че от клуба се махнаха Хидиуед, Янев и Гъргоров.

Тиаго се завърна, но не се знае дали ще остане. В първите три кръга от шампионата се видя, че Пламен Марков е сглобил много добре състава. Какво повече могат да искат привържениците на ЦСКА, след като тимът е на първо място и спечели три мача срещу традиционно трудни тимове като Черно море и Литекс като гост и Локо (Пд) у дома", припомни Георги Димитров.

 "Единствено ни липсва голаджия. Ако има друг проблем, той идва от това, че много футболисти заиграха на едни и същи постове. Това е хубаво за първенства като италианската Серия "А" и френската Първа лига. Там думите на Гочето Василев за ротация по постове имат смисъл. В тези страни се играят близо 60 мача на високо ниво. А тук какво... Нашите футболисти трябва да изиграят пет-шест мача на малко по-високи обороти. И ако не ги пуснеш в тези срещи, за какво си ги взел", казва още Джеки.

"Дали ЦСКА ще стане шампион? Ако бие Левски в директния двубой, може да увеличи аванса си и да гледа по-спокойно в следващите кръгове. Надявам се, че тази година ще се играе истински футбол и няма да ги има цирковете от предния сезон. Тогава само кърмачетата не разбраха защо ЦСКА, след като водеше със седем точки, не ликуваше с титлата", заключи Джеки в своя си маниер.